Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vykradl desítky aut, domů i chatek, navíc dlužil dceři na výživném

Jako zdroj obživy si devětadvacetiletý muž zvolil krádeže. Během několika měsíců se dotyčný vloupal na desítky míst a způsobil téměř půlmilionovou škodu.

Na svém kontě měl celou řadu míst. „Pachatel se vloupal do téměř dvaceti aut a skoro deseti heren a restaurací. Výjimkou nebyly ani zahradní chatky a rodinné domy,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Celkově se tak kriminálník nebál zkusit své štěstí téměř čtyřicetkrát. Z objektů si odnášel alkohol, cigarety, šperky, elektroniku, zkrátka cokoli.

Nyní už je zloděj ve vazbě, kde si počká na rozsudek soudu. „Muž byl dopaden a obviněn z přečinů krádeže, poškození cizí věci, porušování domovní svobody a mimo jiné i ze zanedbání povinné výživy,“ komentoval mluvčí. 

Muž totiž dlouhodobě platit výživné na svou dceru pouze nepravidelně. A na platbách dlužil více jak 43 tisíc korun. Při svém řádění na mnoha místech navíc způsobil škodu 434 tisíc korun. Nyní mu hrozí až pět let za mřížemi.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, vloupání, policie, krádež

Vykradl desítky aut, domů i chatek, navíc dlužil dceři na výživném  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.