Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Dvakrát kradl v libereckém obchoďáku, potřetí už mu to neprošlo

Tenhle týpek pokoušel štěstí více než dost. A taky na to doplatil. Do libereckého obchodního centra šel krást třikrát za sebou.

S podobnými činy má již bohaté zkušenosti, tak možná padesátník z Liberce myslel, že coby ostřílený šikula tentokrát zvládne krást, aniž by si toho někdo všiml.

Poprvé zkusil své štěstí na začátku dubna. „V prodejně s oblečením si po pečlivé prohlídce nacpal do tašky celkem 17 triček v hodnotě více než 5 tisíc korun,“ komentoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Kupodivu se mu podařilo z obchodu odejít bez placení.

To mu asi dodalo odvahu, na místo se totiž vrátil ještě ten samý večer, kdy si tentokrát vybral parfumerii. „Ani zde nezahálel. Na stojanu si vyhlédl tři parfémy renomovaných značek,“ informoval mluvčí. Tentokrát ale na nekalé chování muže upozornily bezpečnostní stojany.

V tu chvíli předvedl padesátník sportovní výkon, kdy tryskem uháněl pryč. A přesto z něj asi adrenalin postupně opad, protože se o dva dny později vydal od obchoďáku zase. Tentokrát už ale žádnou krádež uskutečnit nestihl. I tak ale během předchozích návštěv napáchal škodu za více než 14 tisíc.

Jakmile totiž jeho obličej spatřila ochranka, bylo hotovo. Na místo byli přivoláni policisté, a tak už po pár minutách putoval na služebnu, kde mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež. Vzhledem k pestré minulosti tohoto zloděje mu za nedávné činy hrozí pobyt za mřížemi v rozmezí šest měsíců až tři roky.

Autoři

Štítky krimi, krádež, Liberec

Dvakrát kradl v libereckém obchoďáku, potřetí už mu to neprošlo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.