Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nad opilcem v kolejišti projel vlak, ani ho nevzbudil. To se povedlo až hasičům

V kolejišti leží muž, a právě přes něj projela lokomotiva s dvaceti vagony plnými písku. Tak znělo hlášení výpravčího na tísňovou linku 112 v úterý kolem 22. druhé hodiny. Celá událost v České Lípě ale neštěstím neskončila, opilý mladý muž to přežil bez úhony.

„Policisté, hasiči i zdravotníci na místo vyjížděli v domnění, že člověku v kolejišti už nelze pomoci. Jako první k němu dorazili hasiči. Ti ale nevěřili svým očím, když zjistili, že jenom spí a nemá na sobě ani škrábaneček,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Zdravotnická záchranná služba ho pak převezla k preventivnímu vyšetření do nemocnice, které skutečně potvrdilo, že žádnou újmu neutrpěl. Sedmadvacetiletý muž prostě v kolejišti usnul a nevzbudil ho ani průjezd lokomotivy.

Mladík nadýchal 1,35 promile alkoholu. „On sám si ze včerejšího dne moc nevybavuje. Pamatuje si jen to, že kolem třetí hodiny odpoledne vypil lahev rumu a pak ho probudili hasiči. V té době vedle něj ležela lahev piva,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky vlak, Česká Lípa, opilý muž

Nad opilcem v kolejišti projel vlak, ani ho nevzbudil. To se povedlo až hasičům  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.