Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie rozjela pátrací akci po muži, který utýral koně

Nepoznáváte tohohle muže? Jde o Michala Medka z Kravař, po kterém pátrají policisté z Českolipska. Státní zastupitelství vydalo souhlas s jeho zadržením. Po hledaném probíhá na Českolipsku rozsáhlá pátrací akce. Podle našich informací jde o muže, který měl koncem května utýrat koně na pastvině v Kravařích.

O případu jsme psali zde. Třiadvacetiletý mladík, který žije víceméně na ulici a nechává se najímat na pomocné práce u lidí, kteří mu nabídnou ubytování.

Redakci Liberecké Drbny se podařilo zjistit, že mělo v posledních dnech v Kravařích dojít k dalšímu utýrání zvířete na pastvině. Kdosi svázal a usmrtil sedmiletého poníka. Květnový a nyní aktuální případ spojuje brutalita, se kterou tyran zabíjel. Kdo poníka usmrtil, není jasné. Není ale vyloučeno, že by jeho smrt mohl mít na svědomí Michal Medek.

„Michal Medek je vysoký 175 až 180 cm, středně silné postavy. Má modré oči a hnědé vlasy, které si nechal vystříhat na strniště. Je uzavřený, introvertní, málomluvný typ a při řeči se zadrhává,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková a dodala: „Popis jeho oblečení se nám nepodařilo spolehlivě zjistit. Je možné, že by mohl být oblečen do kostkovaných kraťasů a šedého trička. Na hlavě by mohl nosit maskáčovou čepici typu kšiltovky a mohl by mít u sebe červený batoh s kovovou konstrukcí.“

Jakékoliv informace o jeho pohybu můžete sdělit policistům na lince 158 nebo na jakékoliv služebně.

Další informace zjišťujeme

Štítky okres Česká Lípa, Kravaře, Státní zastupitelství ČR, policie, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie rozjela pátrací akci po muži, který utýral koně  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.