Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sedmnáctiletý mladík přepadl seniorku. Policisté si pro něj přišli o dvě hodiny později do práce

Českolipským policistům stačily jen dvě hodiny k objasnění nedávné loupeže. V pátek ráno na zastávce autobusu v ulici Antonína Sovy v České Lípě okradl o tašku s osobními věcmi a penězi teprve sedmnáctiletý mladík třiaosmdesátiletou ženu. Ta se vracela domů od lékaře a čekala tu na městskou dopravu. Mladík jí z ničeho nic vytrhl tašku z ruky a utekl s ní. Měla v ní kromě klíčů od bytu i peněženku s tisícikorunou a několika dokumenty. Zlodějíčka ale policisté během krátké chvíle vypátrali a přišli si pro něj do práce.

Přivolaným policistům se jim ho podařilo zadržet zhruba dvě hodiny po činu. Přišli si pro něj do zaměstnání a v jeho šatní skřínce našli většinu věcí, které seniorce patřily. Chybělo jen 400 korun, které stačil utratit.

„Ten den, jak uvedl do policejního protokolu, zaspal a proto do práce přišel pozdě. Cestou si vyhlédl na zastávce autobusu osamělou babičku a rozhodl se, že ji okradne. Neměl totiž žádné peníze.  Chvíli k tomu sbíral odvahu, ale  pak se odhodlal. Z toho, že ho policisté krátce po činu vypátrali a přišli si pro něj do práce, byl natolik překvapen, že se k činu okamžitě přiznal a kradené věci jim vydal,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.  Z krádeže se bude zodpovídat před zvláštním soudem pro mladistvé.

Štítky Antonín Sova, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletý mladík přepadl seniorku. Policisté si pro něj přišli o dvě hodiny později do práce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.