Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté hledají mladíka z Liberce. Utekl dnes z domova a s sebou si vzal vzduchovou pistoli

Liberečtí policisté pátrají od dnešního odpoledne po čtrnáctiletém Janu Hladíkovi, kterého vidíte na fotografii. Žák osmé třídy se dnes dopoledne nepohodl se svým učitelem a z ničeho nic odešel ze školy domů, kde si zabalil věci a odešel neznámo kam. Podle všeho si s sebou vzal také vzduchovou pistoli. Policisté upozorňují, že může být nebezpečný pro sebe i své okolí.

„Jedná se o problémového chlapce s násilnickými sklony a labilnější psychikou,“ sdělila v úterý večer mluvčí policie Ivana Baláková.

Mladík měl na sobě při odchodu z domova hnědé, tříčtvrteční kraťasy s černými proužky na bocích, béžové triko a na nohou černošedé botasky. S sebou si vzal na cestu hnědý batoh značky Adidas, do kterého si mimo jiné sbalil šedé tepláky značky Limited a červenou mikinu s kapucí. Oblečení tedy může kombinovat podle počasí.

„Jeho sestra, která s ním před jeho odchodem z domova hovořila, policisty následně informovala o tom, že má u sebe blíže nespecifikovanou, pravděpodobně vzduchovou pistoli,“ dodala mluvčí.

Pohřešovaný Jan Hladík je vysoký zhruba 178 centimetrů, silnější postavy. Má modré oči a krátké, na bocích vystříhané, hnědé vlasy. 

Policisté mladíka vypátrali kolem desáté hodiny večerní v centru Liberce. Doma však vydržel jen hodinu, když před půlnocí opět utekl a je nezvěstný.

Jakákoliv svědectví nebo informace o jeho pohybu můžete hlásit policistům na lince 158.


PÁTRÁNÍ UKONČENO: Mladík se sám přihlásil na policii. 

Foto Policie ČR, Dominik Svoboda

Štítky domov, Liberec, Jan Hladík, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají mladíka z Liberce. Utekl dnes z domova a s sebou si vzal vzduchovou pistoli  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.