Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vděčný majitel zachráněného psa připravil pro hasiče sladkou odměnu

To, že hasiči dělají záslužnou práci, víme všichni. Ne každý ji ale dokáže ocenit. To se ale nedá říci o muži z Českolipska, který před více než týdnem havaroval ve Zhořelecké ulici v České Lípě. Při nehodě se vážně poranil také jeho pes, kterému hasiči poskytli první pomoc. Majitel čtyřnohého parťáka teď hasičům donesl sladkou odměnu.

Poděkování, které se jen tak nevidí, se dostalo profesionálním hasičům z České Lípy, kterým šťastný majitel pejska přinesl na stanici jako výraz poděkování velký dort v podobě hasičské cisterny. „Jsme rádi, že jsme se zpětně mohli dozvědět, že je pejsek v pořádku a opět v dobré kondici" sdělil velitel českolipské stanice Ladislav Vakula.

PSALI JSEM: Nehoda dvou aut si vyžádala zranění jednoho člověka a psa

K nehodě dvou osobních aut došlo před deseti dny. Nehoda si vyžádala zranění jednoho z pasažérů, který skončil v nemocnici. Ošklivou tržnou ránu si způsobil také pes, který byl převážen v jednom z automobilů. I jemu hasiči poskytli první pomoc poté, co si roztrhl tlamu a velmi krvácel. 

Foto HZSLK

Štítky pes, Česká Lípa, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vděčný majitel zachráněného psa připravil pro hasiče sladkou odměnu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.