Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na parkovišti ve Foru řádil vandal. Poškrábal auto a za stěračem nechal vzkaz "opravdu vysoké IQ v parkování"

Až budete parkovat v centru Liberce, raději se dobře podívejte, jestli vaše auto nepřesahuje z pakovacího místa nebo nestojí na vyhrazeném stání. V ulicích města dost možná řádí neznámý mstitel, který poškozuje špatně parkujícím řidičům auta. K jednomu takovému případu došlo v parkovacím domě u nákupního centra Forum, k druhému v ulici U Opatrovny.

Naposledy kdosi poškodil zaparkovanou Škodu Roomster na parkovišti u Fora ve včerejších dopoledních hodinách. Tam třicetiletý řidič zaparkoval kolem půl desáté dopolední, když se po hodině a půl vrátil k autu, nestačil se divit.

„Našel za stěračem dopis s textem "Opravdu vysoké IQ v parkování". Příliš pozornosti vzkazu nevěnoval a z místa odjel. Později zjistil, že má poškrábané  pravé dveře u spolujezdce a pravé zadní dveře. Když si promítl celý včerejší den, dospěl k závěru, že mu auto někdo poškrábal na parkovišti Fora,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Stejnou zkušenost má i řidič Škody Octavia, který 5. srpna parkoval v čase mezi 15:30 až 17:00 v ulici U Opatrovny v Liberci. „Ten si na parkovacím místě také nevšiml, že má auto poškrábané. To zjistil až následující den při mytí auta. Na plochu celé levé horní strany karoserie někdo ostrým předmětem vyškrábal jemné, přesto viditelné čmáranice,“ dodala mluvčí. Vlastníkem vozidla je firma, u které oznamovatel pracuje. „Vzhledem k tomu, že autorizovaný servis vyčíslil opravu vozidla částkou 50 tisíc korun, podal v tomto týdnu na neznámého pachatele trestní oznámení,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky parkování, Liberec, Škoda Roomster, fórum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na parkovišti ve Foru řádil vandal. Poškrábal auto a za stěračem nechal vzkaz "opravdu vysoké IQ v parkování"  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.