Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Odsouzený se pokusil do věznice pronést v konečníku peníze i drogy

Odsouzený se pokusil do věznice Rýnovice v Jablonci nad Nisou pronést v konečníku peníze, desítky tablet léku proti bolesti a drogy. Věznici se ho podařilo odhalit díky dlouhodobé spolupráci s policií. Podle věznice je to letos druhý takový případ.

V aktuálním případě se jednalo o odsouzeného, který se vracel z povoleného opuštění věznice v souvislosti s návštěvou. Zadržen byl v prostoru vstupní brány a eskortován do jablonecké nemocnice, kde podstoupil rentgenové vyšetření. "Výsledkem bylo zjištění většího množství cizích předmětů v oblasti rekta," uvedla mluvčí věznice Monika Králová.

Muž se pokusil pronést do střežené části věznice 200 korun v hotovosti, 89 tablet léku Tramal a látku o hmotnosti 0,36 gramu obsahující metamfetamin s efedrinem. "To, že se jedná o omamné a psychotropní látky potvrdila v těchto dnech odborná expertiza," dodala mluvčí věznice. Proviněním muže se nyní zabývá policie.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky drogy, Jablonec nad Nisou, Rýnovice, peníze, konečník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odsouzený se pokusil do věznice pronést v konečníku peníze i drogy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.