Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vietnamského prodejce museli ze střechy zachránit strážníci, uvěznila ho tam partička dětí

Něco podobného strážníci každý den neřeší. Obětí žertíku nezletilých dětí se stal vietnamský prodejce na sídlišti Špičák v České Lípě. Když ho děti požádaly, jestli by jim ze střechy mohl sundat zakopnutý míč, přistavil k budově žebřík a vylezl na střechu. Tam už také zůstal až do příjezdu hlídky městské policie, jelikož děti mu žebřík odstavily a z místa utekly.

„Z nedobrovolného zajetí ho vysvobodil telefonát oznamovatelky na městskou policii, že po střeše prodejny skáčou děti,“ řekla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Českolipští strážníci se všeobecně v posledních dnech příliš nenudí. Dalším dítětem, které v posledních dnech "vypeklo" dospěláky, se stal teprve osmnáctiměsíční klučina. Tomu se povedlo na sídlišti Lada v České Lípě na balkóně bytu ve čtvrtém poschodí uzamknout svou maminku i s její kamarádkou.

„Vzhledem k tomu, že dobře bavící se synek byl za prosklenými dveřmi pod neustálým dohledem, strážníci městské policie zvolili místo násilného otevření dveří bytu metodu rozepření zárubní za pomoci přivolaných hasičů,“ uzavřela mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky střecha, obecní policie, Česká Lípa, Špičák, Lada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vietnamského prodejce museli ze střechy zachránit strážníci, uvěznila ho tam partička dětí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.