Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Šťastné a veselé, hňupe, zakřičel mladík. Poté vážně poranil o generaci staršího muže

Vážným poraněním nosu skončil incident z konce loňského roku, který se odehrál v Lužické ulici v České Lípě. Ošklivé poranění si odnesl jednačtyřicetiletý muž, kterého napadl o generaci mladší teenager. Konflikt rozpoutalo okřiknutí „Šťastné a veselé, hňupe,“ které bylo adresováno staršímu z dvojice.

Devatenáctiletý opilý mladík oslovil na ulici cizího muže, který šel právě vynést odpadky do popelnice. „Mladší z dvojice začal na oznamovatele pokřikovat "Šťastné a veselé, hňupe". Ten na něj zpočátku nijak nereagoval. Podezřelý zřejmě vlivem opilosti své svérázné vánoční přání zopakoval a v provokacích vůči němu pokračoval," shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Co pokračovalo, je asi všem jasné. Po výměně názorů a také strkanici, při které starší muž skončil na zemi, došlo k onomu zranění. Mladík ležícího muže totiž kopl do obličeje.

„Způsobil mu tím vážné poranění nosu, které si vyžádalo ošetření na chirurgické ambulanci s následnou pracovní neschopností. Výpovědi účastníků incidentu se liší a je na nyní na policistech, aby objektivně zadokumentovali průběh celé události,“ uzavřela Baláková.

Policisté už zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání ublížení na zdraví.

Štítky Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šťastné a veselé, hňupe, zakřičel mladík. Poté vážně poranil o generaci staršího muže  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.