Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie i rodina pátrají po Nikole Stránské z Liberce. Mladá žena je nezvěstná od středy

Už od středy pátrají policisté po osmadvacetileté Nikole Stránské z Liberce. Na redakci se v pátek večer obrátila její rodina i známí, kteří po mladé ženě pátrají. Kontakt se svým okolím i rodinou ukončila ve středu. Od té doby se nikomu nehlásí a rodina se tak obrátila na policii s žádostí o pomoc při pátrání. Jakékoliv informace o její pohybu můžete sdělit policistům na lince 158.

„Bydlela na Králově Háji se svým přítelem Čestmírem Neustupou, je velice pravděpodobné, že je s ním. Smazala profil na Facebooku, přerušila veškeré kontakty s okolím, mobilní telefon je nedostupný,“ napsala do redakce její rodina.

Nikola Stránská je vysoká zhruba 167 centimetrů, má blonďaté vlasy, modré oči a tetování na předloktí, levé paži, levém lýtku a vzadu na krku. Hovoří anglicky a německy.


Pátrání ukončeno: Přítel mladé dívky kontaktoval policii i redakci s tím, že společně odjeli za prací do zahraničí. Pátrání skončilo dnes ráno poté, co se Nikola Stránská přihlásila policii i rodině.

Foto Policie ČR

Štítky rodina, policie, Liberec, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie i rodina pátrají po Nikole Stránské z Liberce. Mladá žena je nezvěstná od středy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.