Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie hledá svědky srážky dvou aut u Babylonu. Neviděli jste ji?

Liberečtí policisté hledají svědky nehody, ke které došlo v neděli 22. ledna kolem třetí hodiny odpoledne v Košické ulici mezi benzínkou Shell a Babylonem. Srazila se tam dvě auta. Oba řidiči se neshodli na tom, kdo je viníkem nehody, policisté by tak přivítali objektivní zhodnocení celé situace.

„Řidič osobního vozidla Merecedes Benz jel v pravém jízdním pruhu ve směru od centra města k ulici Nákladní. Ve chvíli, kdy odbočoval vlevo k čerpací stanici Shell, střetl se s vozidlem Opel Vectra, které jelo v levém jízdním pruhu. Řidič Mercedesu dále pokračoval na čerpací stanici a řidič Oplu zůstal stát na místě dopravní nehody,“ popsala průběh nehody mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn, obě auta jsou ale poškozená. „V tuto chvíli se obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak policistům přispět k objektivnímu posouzení celé situace,“ řekla mluvčí.

Svědci se mohou přihlásit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo policistům na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 570 nebo 974 466 251.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky havárie, Babylón, policie, Mercedes-Benz, Opel Vectra, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky srážky dvou aut u Babylonu. Neviděli jste ji?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.