Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Přibývá nehod. U Globusu se srazila čtyři auta

K hromadné dopravní nehodě hned čtyř aut došlo v Liberci u obchodního centra Globus. Srazila se tam čtyři auta a zranilo pět lidí včetně malého miminka. Zraněné převezly sanitky do nemocnice.

 

Vážnou dopravní nehodu řešili také v pátek kolem třetí hodiny odpolední policisté v Průmyslové ulici v Liberci. Motocyklista i jeho spolujezdkyně při střetu s osobním automobilem utrpěli vážná poranění, se kterými je záchranná služba převezla do liberecké nemocnice.

"Posádka motocyklu utrpěla poranění dolních končetin," sedělil Drbně ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík a přiznává, že právě slunečné počasí láká na silnice motocyklisty. 

Záchranáři měli v pátek odpoledne napilno. Po poledni zasahoval vrtulník letecké záchranné sloužby na Českolipsku nedaleko hradu Houska, kde devětapadesátiletého muže porazila jeho vlastní Praga V3S. "Tu si nejspíš muž zapomněl zabrzdit," popsal Mackovík. Podle něho muž utrpěl zlomeniny obou končetin a poranění pánve. 

Štítky Liberec, nehoda, policie, hasiči, záchranná, služba, motocyklista, Globus, Stanislav Mackovík, Krajská nemocnice Liberec, Praga V3S, okres Česká Lípa, Houska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přibývá nehod. U Globusu se srazila čtyři auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.