Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na harcovských kolejích ve středu hořelo. Škoda je 300 tisíc

Před středeční desátou hodinou večerní vyjížděli hasiči k vysokoškolským kolejím na Harcově. Příčinou vzniku požáru byly s největší pravděpodobností vznícené potraviny na plotně. Hasiči společně s policisty celou budovu evakuovali. Požár si nevyžádal žádné zranění, jeden člověk byl pouze ošetřen na místě.

Kusé informace z místa uvádí, že by se mělo jednat o požár pokoje číslo 109 nebo 110  v prvním patře. Oba pokoje byly v těchto dnech obydlené. 

Operační důstojník na místo vyslal tři jednotky hasičů. Liberecké profesionály, kteří dorazili i s výškovou technikou, na místě doplnili dobrovolníci z Růžodolu a Vratislavic nad Nisou. "Ještě před příjezdem jednotek začali policisté s evakuací osmipatrového objektu, kterou pak společně s hasiči dokončili. Hasiči zasahovali v dýchací technice a požár zlikvidovali pomocí ručních hasicích přístrojů," sdělila mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Z celého bloku museli společně vyvést dvě stovky nájemníků. Škoda je vyčíslena na 300 tisíc korun. 

Požár se naštěstí obešel bez újmy na zdraví. "Na místě jsme pouze ošetřili jednoho člověka," dodala mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová

Na harcovských kolejích hořela buňka

Čtvrtek, 8. srpna 2013, 08:21

Zásah na libereckých kolejích
Zásah na libereckých kolejích

Štítky liberec, koleje, požár, Růžodol, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na harcovských kolejích ve středu hořelo. Škoda je 300 tisíc  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.