Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který zavinil dopravní nehodu a utekl

Liberečtí policisté pátrají po nezodpovědném řidiči, který 17. října způsobil nehodu v Tanvaldské ulici a poté z místa utekl. K nehodě došlo kolem jedné hodiny ranní. Svědci události se můžou hlásit policistům na lince 158 nebo na číslech 974 466 570 nebo 974 466 251.

Řidič Renaultu Laguna neznámé registrační značky jel ve směru od Liberce na Jablonec nad Nisou a v místech za křižovatkou s ulicí Nad Školou zřejmě dostal smyk a vyjel vlevo mimo vozovku. Tam narazil přední i zadní částí do betonové podezdívky a kovového oplocení mezi katolickou farou a základní školou. Auto poté zůstalo stát napříč levým jízdním pruhem na vozovce.

„Po nehodě řidič z místa nehody utekl směrem do přilehlého sídliště,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Škoda, kterou řidič způsobil, je předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Svým svědectvím by mohl pomoci také řidič Fabie, který projížděl tím samým místem. „Policistům se podařilo šetřením zjistit, že za vozidlem Renault mělo jet ještě před dopravní nehodou vozidlo Škoda Fabia nezjištěné registrační značky. Žádáme řidiče vozidla Škoda, aby se přihlásil dopravním policistům a poskytl jim potřebné informace k události,“ uzavřela mluvčí.

Štítky havárie, Škoda Fabia, Liberec, Renault, Jablonec nad Nisou, Renault Laguna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči, který zavinil dopravní nehodu a utekl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.