Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Další tragédie. Ve Frýdlantě nepřežil řidič náraz do zdi

Tragický víkend pokračuje. Kolem nedělní jedné hodiny ranní nepřežil náraz do zdi v Hejnické ulici ve Frýdlantě jednačtyřicetiletý řidič Felicie. Ten utrpěl zranění neslučitelná se životem. Během tohoto týdne tak došlo v Libereckém kraji ke čtyřem smrtelným nehodám. Tolik tragických nehod v tak krátkém období statistiky nepamatují.

"Náraz byl tak silný, že řidič byl na místě mrtvý. K nehodě došlo jen pár metrů od jeho bydliště," popsala mluvčí Krajského ředitelství policie Vlasta Suchánková. Dopravní nehodou se budou zabývat kriminalisté, na kterých je rozluštění příči havárie. Více by mohla naznačit i nařízená soudní pitva.

Smutnou bilanci otevřel v úterý před polednem střet cyklisty s projíždějící dodávkou nedaleko Jablonce nad Nisou. Toho automobil zachytil na silnici číslo 65 ve směru na Jablonec nedaleko odbočky na Rádlo. Život muži nezachránil ani rychlý zásah letecké záchranné služby. "Jeho zranění byla neslučitelná se životem,"potvrdil ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík.

O den později si čelní střet Felicie s kamionem poblíž Rynoltic vyžádala život spolujezdkyně z osobního automobilu. Řidiče transportoval s těžkým poraněním do liberecké nemocnice vrtulník.

Smutnou bilanci doplnila v pátek odpoledne nehoda, při které neznámý řidič srazil seniorku na přechodu pro chodce v Londýnské ulici v Liberci. „Záchranáři se pokoušeli ženu resuscitovat. Seniorka však utrpěla zranění neslučitelná se životem,“sdělila krátce po nehodě mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

Provinilý řidič z místa nehody ujel, aniž by ženě poskytl první pomoc nebo zavolal záchranou službu. Policie teď hledá combi, tmavě modré nebo černé barvy, rok výroby vozidla zřejmě kolem roku 1999 – 2000. Typ a značka zatím není známa.

Štítky nehoda, smrt, Frýdlant, úraz, havárie, Škoda Felicia, Liberecký kraj, Jablonec nad Nisou, Stanislav Mackovík, Krajská nemocnice Liberec, Rynoltice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragédie. Ve Frýdlantě nepřežil řidič náraz do zdi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.