Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Viník páteční smrtelné nehody stále uniká

Ani více než čtyřiadvacet hodin po tragické nehodě, ke které došlo v Londýnské ulici v Liberci, nemají policisté jasno v tom, kdo a jakým automobilem srazil na přechodu pro chodce třiasedmdesátiletou seniorku. Vodítkem pro kriminalisty může být kus pravého předního blatníku a jedna ze směrovek, kterou zajistili na místě.

Zatím neznámý řidič v pátek kolem čtvrté hodiny odpolední porazil na přechodu pro chodce seniorku, které způsobil smrtelná zranění. Řidič však pokračoval dál v jízdě, aniž by se obtěžoval poskytnutím první pomoci nebo přivoláním záchranné služby.

Podle prvotních informací mělo ženu srazit starší combi, tmavě modré nebo černé barvy, rok výroby vozidla zřejmě kolem roku 1999 - 2000. „Typ vozidla, ani jeho registrační značku, neznáme. Podle svědků měl řidič neznámého vozu jet po hlavní silnici dál ke kruhovému objezdu, kde odbočil doprava, směrem na Staré Pavlovice,“ doplnila mluvčí Krajského ředitelství policie Vlasta Suchánková

Pokud můžete policistům pomoci svým svědectvím, kontaktujte je na bezplatné lince 158.

Případů, kdy řidič ujel po střetu s chodcem od místa nehody, evidují policisté mnoho. Například začátkem letošního roku řidič osobního automobilu porazil na přechodu pro chodce v ulici Letná chlapce. Poraněného ho však nechal ležet na silnici a z místa raději ujel.

Naopak zhruba před rokem jiný řidič těžce poranil cyklistu mezi Libercem a obcí Křižany. Čtyřiatřicetiletého muže na kole porazil poblíž Výpřeže. Těžce poraněného cyklistu pak nechal napospas osudu v lese u silnice.

Štítky Liberec, nehoda, smrt, přechod pro chodce, Liberec XII-Staré Pavlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viník páteční smrtelné nehody stále uniká  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.