Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Vrak dodávky z Horákové zmizí co nevidět, slibují strážníci

Vrak dodávky odstavený na okraji frekventované ulice Dr. Milady Horákové v Liberci brzy zmizí. Alespoň to slibuje městská policie. Majiteli z části rozebrané dodávky běží od 21. června dvouměsíční lhůta, ve které si může auto odstranit sám. Pokud tak neučiní, udělá to za něj město.

„Zákonná lhůta k odstranění autovraku jsou dva měsíce, když to neudělá, odstraní ho majitel komunikace na náklady majitele vozidla,“ popsala mluvčí městské policie Daniela Bušková.

Vrak mohl zmizet z frekventované silnice už mnohem dříve, podle zákona však nijak neblokuje provoz. „Vozidlo jsme nevyhodnotili jako překážku silničního provozu, která by měla být odtažena, splňuje totiž šíři jízdního pruhu tři metry. Vozidlo samozřejmě páchá přestupek, stojí v zákazu zastavení,“ doplnila Daniela Bušková.

Na překážející automobil v zákazu zastavení jste upozornili vy, čtenáři Drbny. Své náměty na články můžete posílat i nadále na redakce@libereckadrbna.cz.

Štítky Milada Horáková, Liberec, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrak dodávky z Horákové zmizí co nevidět, slibují strážníci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.