Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Další M.K. Show potěší opět především hudební nadšence. Do "desítek" míří Michal Malátný

Je tu další díl charitativní a zábavné M.K. SHOW. Tentokrát se jako hosté do křesla usadí zpěvačka Natálie Kocábová a zpěvák Michal Malátný. Vstupenky najdete v síti evstupenka.cz a na všech prodejních místech tohoto portálu. Dubnová show ve vratislavických „desítkách“ začíná ve čtvrtek v 19:30.

Michala Malátnýho zná snad celá ČR a to především, protože je to frontman a výborný zpěvák skupiny Chinaski. Vystudoval činoherní herectví na DAMU. V roce 1994 nastoupil do angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích. V roce 1996 si zahrál ve filmu Mňága - Happy end a v roce 2007 v komedii Chyťte doktora. Ve skupině Chinaski hraje na kytaru, zpívá a skládá texty. Od roku 2014 hostuje také v divadle Semafor ve hrách Osvobozené divadlo Semafor a Prsten pana Nibelunga.

I Natálii Kocábovou můžeme znát jako zpěvačku. Je dcerou hudebníka, skladatele a politika Michaela Kocába. Roku 2008 zpívala v písni „Tramtárie“ z alba Ohrožený druh textaře Michala Horáčka. V roce 2016 vydala společně se skladatelkou Michaelou Polákovou album Ellis Island. Podíleli se na něm například kytarista Nick McCabe, člen skupiny The Verve, a baskytarista Fernando Saunders, který řadu let spolupracoval s Lou Reedem. Rovněž vydala několik básnických sbírek a dalších knih.

Vystupovat a doprovázet show bude kapela Jakub Děkan Band. Moderátorem je Martin Kraus, který tento projekt založil, zároveň ho i moderuje a to už přes 3 roky.

Foto Lukáš Kvapil | Zdroj Wikipedia

Štítky Michal Malátný, Natálie Kocábová, Chinaski, Divadelní fakulta Akademie múzických umění, vstupenka, Česko, Michael Kocáb, Lou Reed, Divadlo Semafor, Michal Horáček, Nick McCabe, Fernando Saunders

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další M.K. Show potěší opět především hudební nadšence. Do "desítek" míří Michal Malátný  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.