Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Od Švejka až po Šíleného Maxe: Začala sezóna letních kin

Milovníci promítaných filmů pod širým nebem si letos opět přijdou na své, letní kina totiž zahájila sezónu. Možností, kde zhlédnout svůj oblíbený film netradičně, je v Liberci a jeho okolí hned několik.

Letní kino na Zahradě Lidových sadů nabízí opravdovou džungli žánrů – od Dobrého vojáka Švejka (4. 8.) až po Šíleného Maxe (28. 7.). Pro děti je 24. 7. připraven film Ať žijí duchové!, milovníci hororů zase například ocení film Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, který bude uveden 6. 8. Promítá se každý den kromě 22. 7. vždy od 21:15. Pozor, od 6. 8. do 8. 8. kino začíná už od 20:45. Filmy se promítají v původním znění s titulky a vstupné je zdarma. Nezapomeňte také na své psí mazlíčky, vstup je jim na vodítku povolen. Vstupenky si můžete zarezervovat online na portále evstupenka.cz.

Letní kino v Jablonci nad Nisou je dalším oblíbeným místem, kam vyrazit za filmovým dobrodružstvím. Vzniklo v roce 1963 v prostorech bývalého hřbitova. Má kapacitu přibližně 745 míst k sezení na lavičkách, ale můžete se uvelebit i na travnaté ploše v přední části před sedačkami. Promítají se především novější filmy, můžete se tak například těšit na Auta 3 (23. 7.) či Já, padouch 3 (26. 7.). Letní kino promítá každý den až do 3. 9. od 21:30 a cena vstupenky se pohybuje od 50 do 130 korun.

Zajímavým lákadlem je také letní kino v České Lípě. Filmy se zde promítají v prostorech hradu Lipý. Tento netradiční zážitek vás přijde na 80 korun. Pro filmové nadšence je připravena akce 3+1 (vstupné na čtvrtý film zdarma). Letní kino promítá každý čtvrtek a pátek až do 11. 8. Promítat se začíná od 21: 30, od 3. 8. už od 21 hodin.

Autoři | Foto Letní kino Jablonec nad Nisou

Štítky kino, letní kino, Jablonec nad Nisou, film, léto, Česká Lípa, Liberec, Max Biaggi, Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, Ať žijí duchové!, , padouch 3, Auta 3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od Švejka až po Šíleného Maxe: Začala sezóna letních kin  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.