Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jeřmanické letní slavnosti nabídnou rockfest i zábavu pro děti a dospělé

Rockovým festivalem odstartují v pátek 21. července dvoudenní Jeřmanické slavnosti. Na zábavný program se mohou těšit celé rodiny. Slavnosti potrvají do sobotních večerních hodin.

Slavnosti pořadatelé organizují na jeřmanickém hřišti. Rockfest začne s úderem 18. hodiny v pátek. Návštěvníci se můžou těšit na koncerty hned pěti kapel – Run Way, Těla, Přehmat, The Scoffers a Deathward.

Sobotní den pak bude patřit všem generacím, zabaví se tu malí i velcí. Připraveny jsou atrakce pro děti i dospělé. Například projížďky na koních, malování na obličej, skákací hrad, kolotoč. Dále můžete závodit na odrážedlech, pokud si dovezete vlastní stroj. Z disciplín pro siláky je připraveno házení sudem nebo koulení sudu, zápolit můžete i v pití piva na ex.

Sobotní program rovněž nabídne hudební vystoupení na pokračování Rockfestu (od 19.00). Zahrají Luděk, Hluchýmu do vrat, Meredith Hunter, Act of God, Intensive Care.

Chybět samozřejmě nebudou na slavnostech dobroty pro děti i dospělé, klobásky, pivko a mnoho dalších pochutin. Slavnosti pořádá obec Jeřmanice společně s SDH Jeřmanice.

Štítky Jeřmanice, slavnosti, Rockfest, léto, Liberecký kraj, slavnost, festival, zábava, Meredith Hunter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeřmanické letní slavnosti nabídnou rockfest i zábavu pro děti a dospělé  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.