Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tragická zpráva pro všechny fanoušky Linkin Park. Frontman skupiny spáchal sebevraždu

Světem dnes večer proletěla mrazivá zpráva. Zpěvák ikonické americké skupiny Linkin Park Chester Bennington spáchal sebevraždu. Jedenačtyřicetiletý muzikant a otec šesti dětí se dnes ráno oběsil ve své rezidenci v Los Angeles. Datum jeho odchodu z tohoto světa nejspíš nebylo náhodné, dnes by totiž oslavil 53. narozeniny Chesterův kamarád a známý zpěvák skupiny Soundagarden Chris Cornell, který zemřel na konci května letošního roku.

Chester Bennington svému příteli Cornellovi zpíval na pohřbu píseň Leonarda Cohena Hallelujah. V den jeho narozenin se pak rozhodl ukončit svůj život. Jeho tělo bylo nalezeno krátce po deváté hodině ranní.

Chester byl otcem šesti dětí ze dvou manželství. V minulosti se potýkal s problémy s alkoholem a drogami. Za svůj život nasbíral se skupinou Linkin Park řadu ocenění, je držitelem dvou cen Grammy a řady platinových alb. Linkin Park jeli letos světovou šňůru. V Česku se naposledy představili 11. června letošního roku v Praze. Sám Chester toto vystoupení označil za jedno z nejlepších v jeho kariéře.

Čest jeho památce. 

Autoři | Foto Pinterest.com | Zdroj Daily Mail

Štítky Linkin Park, Chester Bennington, Chris Cornell, sebevražda, Los Angeles, Leonard Cohen, Grammy Award, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická zpráva pro všechny fanoušky Linkin Park. Frontman skupiny spáchal sebevraždu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.