Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Údolská pouť nabídne víkendovou zábavu pro malé i velké

Kryštofovo Údolí o nadcházejícím víkendu ožije tradiční Údolskou poutí. V sobotu 29. a neděli 30. července se můžete pobavit u hudebních vystoupení, na jarmarku i kolotočích.

Na řemeslném jarmarku budou mít návštěvníci možnost seznámit se s mnoha různými tradičními řemesly. Uvidí v akci mobilní sklářskou pec, výrobu ručního papíru, výrobu mýdel, paličkování nebo drátenictví a mnohé další. Chybět nebudou ani staročeské dobroty i něco dobrého k pití. Děti se mohou těšit na kolotoče i létající labutě nebo jízdy na koních.  

Kulturní program po oba dva dny začne v 11.00 hodin a nabídne pestrou všehochuť, ze které si vybere každý. Vystoupí folklorní a pěvecké sbory, např. liberecký sbor Matylda a Tylda, dixielandový Old Stars Band či HOP Trio. Na programu jsou i divadelní představní v podání Divadla Uličník. V neděli 30. července můžete od 10.00 hodin navštívit i kostel sv. Kryštofa a zúčastnit se poutní mše a následujícího varhanního koncertu. Svatostánek ovšem bude přístupný veřejnosti po celou dobu konání Údolské pouti.  

Kryštofovo Údolí je dobře přístupné veřejnou dopravou, ať již autobusy nebo vlakem. Vstupné na pouť je 40 korun a každá vstupenka bude slosovaná ve velké soutěži. Výhrou je vyhlídkový let balonem pro dvě osoby.

Štítky pouť, Kryštofovo Údolí, jarmark, zábava, Kryštof, kolotoč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Údolská pouť nabídne víkendovou zábavu pro malé i velké  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.