Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Filmový maraton pod hvězdami se blíží. V Turnově během dvou nocí promítnou šest snímků

Tři filmy v pátek, tři v sobotu. Turnov se chystá na další ročník filmového maratonu v tamním letním kině. Akce se uskuteční příští víkend od pátku 11. srpna. Všechno odstartuje otevřením areálu v 19 hodin, první snímek je pak na programu od 21 hodin. Páteční noc bude Legendární, sobotní pak Zběsilá.

Vše odstartuje snímek Král Artuš: Legenda o meči. Ten má na svědomí Guy Ritchie, je tedy jasné, že to klasické zpracování nebude. Po Artušovi přijde na řadu Loupež ve velkém stylu a páteční program v sobotu nad ránem zakončí Logan: Wolverine.

Zběsilá sobota bude patřit řidiči pracujícímu pro mafii a snímku Baby Driver. Po něm přijde na řadu nově zpracovaná legenda Pobřežní hlídka a závěr obstarají Strážci galaxie vol. 2.

„Během obou nocí na vás čeká tradičně bohaté občerstvení hlavně v podobě grilovaného masa, samozřejmě piva a exkluzivně nově i destilátů,“ lákají pořadatelé Filmového víkendu.

Ten se letos koná už pošesté. Návštěvníci mohou využít i přespání ve stanovém městečku v nedalekém kempu a také sobotní doprovodný program – půjčení koloběžky, návštěvu lanového centra nebo jízdu na paddleboardu.

Filmový víkend

Legendární noc (pátek 11. srpna)
KRÁL ARTUŠ: LEGENDA O MEČI
LOUPEŽ VE VELKÉM STYLU
LOGAN: WOLVERINE

Zběsilá noc (sobota 12. srpna)
BABY DRIVER
POBŘEŽNÍ HLÍDKA
STRÁŽCI GALAXIE VOL. 2

Autoři | Foto KC Turnov

Štítky Filmový víkend, Turnov, Letní kino, maratonský běh, Král Artuš, Wolverine, Loupež ve velkém stylu, Guy Ritchie, Pobřežní hlídka, Baby Driver

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filmový maraton pod hvězdami se blíží. V Turnově během dvou nocí promítnou šest snímků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.