Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Říjnový Open Mic přinese propojení dvou hudebních světů. Připravte se na večer v keltském duchu

Už tento pátek bude patřit sál v knihkupectví u Fryče říjnovému Open Micu, který je určen především začínajícím umělcům. Jako hlavní host vystoupí Jitka Malczyk hrající na housle a Vojtěch Jindra s akustickou kytarou.

Setkáním dvou hudebníků se propojují a vzájemně rezonují dva hudební světy. Svou autorskou hudbu nazývají „neotrad“. Jde o moderní akustickou fúzi v keltském duchu. V komorní sestavě, které nechybí nasazení a radost ze hry, vyniká zvuk obou nástrojů a díky osobitému stylu hráčů vzniká originální autorská hudba v irském duchu.

Říjnový Open Mic startuje tento pátek v 19:30. „Podporujeme pod Ještědem pouliční umění a podobné akce a pořadatele, aby byl Liberec trochu víc jako Berlín, Dublin a podobně,“ říká pořadatel večera Martin Fryč. Open Mic k tomu patří, ale liberečtí a často i přespolní začínající umělci jsou podle něho „plaší“. „Musíme je z jejich zkušeben a ZUŠek dolovat. Přitom když přijdou, vždy je to hezký a často i skvělý večer. Takže ať už hrajete, zpíváte, píšete, navrhujete nebo chcete jako diváci zažít neopakovatelnou atmosféru, nová Open Mic Liberec sezóna začíná,“ dodal.

Štítky Knihkupectví Fryč, Fryč, Open Mic, Jitka Malczyk, Liberec, Berlín, Dublin, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Říjnový Open Mic přinese propojení dvou hudebních světů. Připravte se na večer v keltském duchu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.