Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Velký sci-fi okamžik! Přichází pokračování legendární temnoty Blade Runner

Tento týden by měla být návštěva Cinestaru takřka povinností. Blade Runner 2049 a Hora mezi námi jsou velmi ambiciózní snímky. Esa z pralesa zase určitě potěší dětí!

Blade Runner 2049

Třicet let po událostech prvního filmu odhaluje nový Blade Runner a důstojník losangeleské policie K (Ryan Gosling) dlouho ukryté tajemství, které je natolik zásadní, že by mohlo zcela rozvrátit poslední zbytky lidské společnosti. Toto odhalení ho nutí zahájit pátrání po Rickovi Deckardovi (Harrison Ford), bývalém Blade Runnerovi losangeleské policie, který je už 30 let nezvěstný. První názory ze zahraničí jsou plné nadšení, takže se zdá, že máme zaděláno na jednu z největších podzimních filmových událostí!

Esa z pralesa

Maurice sice vypadá jako obyčejný tučňák, ale uvnitř jeho hrudi bije statečné srdce tygra. A ačkoliv je pěkně neohrabaný, chce být kung-fu mistrem! Maurice je zároveň členem týmu Esa z pralesa, proti kterému bude stát proradná koala Igor a jejích armáda paviánů.

Hora mezi námi

Alex (Kate Winslet) je fotoreportérka, která spěchá na vlastní svatbu. Má ji už za dva dny. Na letišti ji však zaskočí nečekané potíže, pravidelné lety jsou kvůli blížící se bouři zastaveny. Na letišti se setká s Benem (Idris Elba), lékařem spěchajícím na důležitou operaci. A tak tito dva náhodní spolucestující považují za velké štěstí, když najdou pilota malého letadla, který je ochoten s nimi odletět. Ale jejich radost vyprchá v okamžiku, kdy pilot za letu dostane mrtvici a letadlo se zřítí na zem.

Autoři | Foto Cinestar

Štítky film, Cinestar, Blade Runner 2049, Harrison Ford, Ryan Gosling, Rick Deckard, science fiction, Kate Winsletová, Idris Elba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Velký sci-fi okamžik! Přichází pokračování legendární temnoty Blade Runner  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.