Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Khoiba po letech vydává desku. V dubnu ji představí i v Liberci

Ema Brabcová a Filip Míšek, to je jádro tvořící skupinu Khoiba. Ta před lety vydala dvě desky, pak ale činnost přerušila. Pauza se nakonec protáhla na skoro deset let. Nyní ale Khoiba přichází s novou bezejmennou deskou. Tu představí 19. dubna v libereckém klubu Bunkr.

Nová deska Khoiby je hlubokým ponorem do společného světa Emy Brabcové a Filipa Míška. Může evokovat pocity dvojakosti, je obnažená i zahalená, brutální i jemná, rozrušující i zklidňující, obsahuje naději i beznaděj, je plná odstupu i spojení, zákoutí a vrstev, do kterých se dá zapadnout. „Udělali jsme takového ‚ neučesaného hlavonožce‘,“ říká Khoiba.

Nové album Khoiby vychází 22. března na jantarovém a černém vinylu, CD a digitálně. O mix a produkci se postaral Filip Míšek a mastering měl na starosti Matouš Godík, který se spolupodílel také na mixu. Vizuál alba připravil Roman Přikryl. V dubnu Khoiba vyráží na turné a vystoupí také na několika festivalech. Křest proběhne 17. dubna v pražském klubu MeetFactory. O dva dny později pak v Liberci.

Autoři | Foto Khoiba

Štítky Khoiba, koncert, deska, Bunkr, Filip Míšek, Liberec, Ema Brabcová, opevnění, Roman Přikryl, MeetFactory

Khoiba po letech vydává desku. V dubnu ji představí i v Liberci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.