Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ PŘEHLED: Populární Krausberry míří do libereckého Bunkru

Xavier Baumaxa, Vladimír Mišík nebo Krausberry. To je jen krátký výpis koncertů, které můžete během ledna navštívit. Vstupenky na všechny akce můžete kupovat na portále eVstupenka.

22. 1. od 20:00 – VLADIMÍR MIŠÍK a ETC (Klub Na Rampě) - Rockový klasik české hudební scény představí kromě průřezu tvorbou a největšími hity i písně ze zatím posledního alba Ztracený podzim. 

22. 1. od 20:00 – XAVIER BAUMAXA (Bunkr Rock Club) – koncert

24. 1. od 16:00 - POHÁDKA KAŽDOU NEDĚLI (Knihkupectví a antikvariát Fryč) - Netradiční zpracování známé pohádky s podtitulem Červená Karkulka aneb Polepšený vlk.

31. 1. od 16:00 - POHÁDKA KAŽDOU NEDĚLI (Knihkupectví a antikvariát Fryč) - O Palečkovi, Hrnečku vař!

2. 2. od 17:00 - SEX V DOBĚ TEMNA (Science Cafe) - Přednáška a beseda Prof. PhDr. Jaroslava Čechury DrSc.

5. 2. od 19:00 - OPEN MIC LIBEREC (Knihkupectví a antikvariát Fryč) - Již několik let se potkávají různí umělci s diváky v jedinečných večerech. Vzniká neopakovatelná atmosféra nečekaných zážitků - někdy totiž skvělé kumštýře neuslyšíte v rádiích, ale až naživo.Hlavní host únorového Open Mic večera AGU 
písničkářka původem z Polska. Její hudba je jemná a pokojná. Pomoci minimalistických smyček a něžného zpěvu vytváří psychedelicky snovou atmosféru. 

7. 2. od 16:00 - POHÁDKA KAŽDOU NEDĚLI (Knihkupectví a antikvariát Fryč) - Rozverná pohádka o jednom zlém vlku a třech zvědavých prasátkách.

Štítky Vladimír Mišík, Xavier Baumaxa, opevnění, koncert, Klub Na Rampě, vstupenka, Červená karkulka, Jaroslav Čechura, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ PŘEHLED: Populární Krausberry míří do libereckého Bunkru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.