Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jste starší osmnácti let? iQLandia zve na Late night

Absolutní novinku si pro všechny starší osmnácti let nachystala liberecká iQLandia – premiérovou party plnou experimentů pod názvem Late night. Takže pokud splňujete věkovou hranici, přijďte ve středu 29. června od 18 do 23 hodin do science centra a užijte si vědecký večírek s ostatními dospěláky bez povyku dětí.

Čeká vás tu welcome drink, ochutnávka makromolekulárního baru – alkoholové želé panáky, zmrzlina z piva či kaviár, ukázka tance blesků v rámci show s Teslovým transformátorem nebo třeba Hvězdný kolotoč, na kterém si vyzkoušíte, jak se cítí kosmonauti při zátěžovém výcviku. To ale není vše. Dále se můžete těšit na akční Science show plnou ohňových experimentů, při které se stanete součástí největší řetězové reakce v České republice při tvorbě zubní pasty pro slony, a na nasvícenou vodní fontánu, která tryská vodu do osmimetrové výšky do rytmů hudby.

Co by to bylo za party bez občerstvení?! Ani na to tým iQLandie nezapomněl. Zajištěny jsou grilované klobásky, alkoholické i nealkoholické nápoje. Hudbu obstará místní DJ.

Autoři

Štítky Česko, experiment

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jste starší osmnácti let? iQLandia zve na Late night  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.