Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Druhý ročník open air festivalu rozezvučel Jablonec nad Jizerou

Výborné kapely a skvělá hudební atmosféra, tak vypadal páteční večer 19. srpna v Jablonci nad Jizerou. V areálu městského parku Pilišťata se uskutečnil open air festival Jablonecká hudební noc. Tato akce se zde konala již po druhé, a stejně tak jako minulý rok, tak i letos se náramně vydařila.

Přestože se jedná o menší festival, v pátek večer se tu sešlo spoustu hudebních nadšenců, kteří si přišli užít vystoupení jednotlivých kapel. Pěkné počasí bez deště vydrželo celý den, takže nic nebránilo tomu, aby festivalový večer mohl začít.

Jako první se na pódium představila kapela Seven z Mladé Boleslavi, která celý večer odstartovala. Seveni hráli výborně, a bylo vidět, že si atmosféru v Jablonci nad Jizerou náležitě užívají. Vše nasvědčovalo tomu, že toto bude skutečně povedená akce. Na scénu poté nastoupila punková skupina Volant z Pardubic, která Jablonec nad Jizerou již několikrát v minulých letech navštívila, a jako obvykle zde předvedla parádní show. Po vystoupení Volantu, za obrovského aplausu, vypukl velký ohňostroj, který pro všechny návštěvníky i hudebníky přichystali pořadatelé. Celý večer pak završila železnobrodská kapela Těsně Vedle, která si připravila songy nejen ze svého vlastního repertoáru, ale i spoustu dalších známých písní od populárních zpěváků a kapel.

Pořadatelé samozřejmě nezapomněli ani na bohaté občerstvení, které nabízelo jídlo a pití různého druhu. Pro návštěvníky bylo zajištěno i kryté sezení s přenosnými ohništi pro případné zahřátí. K dispozici byla také možnost stanování přímo v areálu.

Loňského ročníku se kromě skupiny Těsně Vedle zúčastnily také kapely Jaksi Taksi a Koneckonců, které zde sklidily velký úspěch. Otázkou tedy zůstává, které kapely zde vystoupí příští rok, protože toto rozhodně nebyl poslední ročník Jablonecké hudební noci.

Autoři | Foto Václav Ullrich

Štítky festival, hudební skupina, Jablonec nad Jizerou, městský park, Mladá Boleslav, Jaksi Taksi, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhý ročník open air festivalu rozezvučel Jablonec nad Jizerou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.