Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Až do neděle se na vlakovém nádraží koná tradiční říjnová výstava modelu kolejiště

Každý den od 10 do 17 hodin až do neděle můžete navštívit už tradiční výstavu modelu kolejiště HO, znázorňující provoz v 70. až 80. letech na dvoukolejné neelektrifikované trati. Pohyblivé modely vlaků i tentokrát doplní statická výstava modelů v nejrůznějších měřítkách. Dospělí zaplatí 30 korun, děti od 4 do 15 let 20.

Hlavní model H0 je dvoukolejná trať s návazností na dvě jednokolejné a jednu lokální do hor. Navíc je připravena i hrubá stavba dalších dvou dílů, které po dokončení celkově rozšíří provozní možnosti, a rovněž posunou námět kolejiště blíže – či spíše mnohem výše – do našich hor.

Připraveny jsou ale i další modely, například Zetko, eNko, Tétéčko a výstavu doplní i dva mohutné, více jak metr dlouhé kovové Albatrosy.

Výstava se koná v depu na libereckém vlakovém nádraží. Pro návštěvníky z centra Liberce a cestující z nádraží je podchodem směr Hanychovská a za jeho výstupem do depa podle značení.

Autoři | Foto KŽM Liberec

Štítky výstava, Albatros, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Až do neděle se na vlakovém nádraží koná tradiční říjnová výstava modelu kolejiště  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.