Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Open Mic u Fryče: Kdejaká umění ve skvělém balení

Pravidelný páteční večer pro začínající i zkušené hudebníky, divadelníky, autory poezie i prózy a další kumštýře je opět tady. V pátek 9. prosince startuje od 19:00 v Knihkupectví a antikvariátu Fryč oblíbení Open Mic, kterého se může zúčastnit každý z vás.

Na prosincový večer dorazí duo Pokustone až z dalekých Hukvald. V jejich hudbě se snoubí nejrůznější hudební i mimohudební vlivy. Možná blues, možná šanson, možná klasické písničkářství, to vše můžete číst v textech i hudbě, které spolu vždy úzce souvisí. Něžně důrazný klavír doprovází místy plačtivá až melancholická trubka, jenž však umí překvapit i ostrým zvukem. Dalšími nosnými pilíři jsou kytara a zpěvy obou členů, Markéty a Václava Holubových. 

Dalším hostem bude Anežka Cvejnová, kterou jistě znáte z libereckého Akcentu nebo rockfolkové kapely Kabája. Anežka se představí jako sólistka a uvede písně ze své čerstvě vydané desky Anděl na hnoji. 

Skvělá hudební vystoupení proložíme filmem Bakalářka, od režiséra Jakuba Mülera. Absurdní hříčka vypráví o jedné polské vesnici a pohledu jejích obyvatel na homosexuální pár. V hlavních rolích: Jakub Albrecht, Petr Štěpánek, Martin Polách a Karel Hynek. 

Foto Artinest

Štítky umění, Petr Štěpánek, Karel Hynek, Hukvaldy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Open Mic u Fryče: Kdejaká umění ve skvělém balení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.