Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Příležitost nejen pro začínající umělce: U Fryče v rámci Open Mic večeru zahraje Kabája i Frank Who

Pravidelný páteční večer pro začínající i zkušené hudebníky, divadelníky, autory poezie i prózy a další kumštýře je opět tady. V pátek 6. ledna startuje od 19:00 v Knihkupectví a antikvariátu Fryč oblíbený Open Mic, kterého se může zúčastnit každý z vás.

Už nyní je jasné, že se na podiu vystřídá zajímavá sestava. Vystoupí například kapela Kabája. Dívčí trio, dnes kvarteto, se stalo populární záhy po svém startu díky nevídané energii, se kterou atakovalo publikum převzatou i vlastní muzikou. „Je to hudba a krása v jednom harmonickém celku,“ říká organizátor večera Martin Fryč.

Dále vystoupí Ámos Tyrš, který hraje akustický pop ovlivněný britskou 90's indie scénou, Nohavicou, Nedvědem, Jasnou pákou, Beach Boys a dalšími.

Návštěvníci večera se můžou těšit také na Franka Who. Liberecký dobrodruh a snílek s velkou láskou k hudbě se zaměřuje především na folk-blues.

Dorazte i vy předvést s mikrofonem v ruce, co ve vás je, nebo si jen poslechnout pestrou škálu hudebních žánrů. První letošní Open Mic startuje už tenhle pátek v sedm hodin večer.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příležitost nejen pro začínající umělce: U Fryče v rámci Open Mic večeru zahraje Kabája i Frank Who  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.