Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kam na jídlo? Do knihovny! Právě tam proběhne další Restaurant Day

V netradičním čase proběhne další Restaurant Day Liberec. Zatímco normálně začíná už před polednem, tentokrát je start až v 16 hodin. Důvodem je propojení vaření s podvečerní swingovou tančírnou. Ve třech patrech knihovny tentokrát ukáže své kulinářské umění téměř dvacítka amatérských i profesionálních kuchařů.

Pro návštěvníky Restaurant Day Liberec připravili knihovníci pestrou ochutnávku kuchařek či knih o tanci. „Knihovna dnešních dnů není pouze půjčovnou knih, ale je vnímána i jako kulturní a komunitní centrum našeho města," vysvětlila ředitelka knihovny Blanka Konvalinková.

„Jsme si vědomi toho, že mnoho z návštěvníků, kteří přijdou na Restaurant Day, se u nás v knihovně ocitne vlastně poprvé. Připravili jsme proto pro účastníky stánek naší knihovny, kde budeme mimo jiné zájemcům nabízet dvacetiprocentní slevu na roční čtenářskou registraci a bude možné si zakoupit některé z CD či knih, které naše knihovna vydala," doplnila ředitelka.

Kromě dobrého jídla se mohou příchozí těšit nefalšovanou swingovou tančírnu, připravena je i mini lekce Lindy hopu, jednoho z nejpopulárnějších swingových tanců.

Dveře Krajské vědecké knihovny se pro Restaurant Day Liberec otevřou v sobotu 11. února v 16 hodin, do tančírny mohou návštěvníci zavítat od 17 hodin. Celá akce bude končit nejdéle v 19 hodin.

Na Restaurant Day Liberec je vstup zdarma.

Autoři | Foto Alexandra Plešingerová

Štítky knihovna, Liberec, kniha, jídlo, umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam na jídlo? Do knihovny! Právě tam proběhne další Restaurant Day  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.