Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V Jindřichovicích se slavilo s indiány i fotbalem

Další ročník jindřichovických dnů je pryč. Už poměrně ustálený program letos oživil třeba indián, jinak to byla stará dobrá klasika: fotbal, soutěž o nejlepší štrůdl, hasičský memoriál a večerní veselice s ohňostrojem.

Jindřichovické dny začínají vždy už v pátek divadelním představením na místním statku, v sobotu už se jede naplno. Hasičský memoriál letos vyhráli domácí borci, příchozí mohli vidět ukázku výcviku služebních psů, dřevorubce v akci nebo indiána Havrana Schunkaha Na-pina (v překladu Vlčí náhrdelník). I letos se soutěžilo o nejlepší štrůdl a od pěti si to v přátelském mači rozdali domácí proti Novoměstským.

Večerním programem už spíš pro dospělé prováděl DJ Kofola, který měl velký úspěch už na oslavě Čarodějnic, zahráli Blue Rocket a také syn stvořitele TV Šlágr Karel Peterka jr. A jako vždy, večer zakončil (nebo teprve správně odstartoval?) velký ohňostroj.

Autoři

Štítky Jindřichovice, dny, Kofola, peterka, fotbal, Karel Peterka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jindřichovicích se slavilo s indiány i fotbalem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.