Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Poslední den prezidentské návštěvy v Libereckém kraji. Miloš Zeman zamíří ve čtvrtek do Doks

Prezident Miloš Zeman má před sebou poslední den své letošní návštěvy Libereckého kraje. Ve čtvrtek se hlava státu zdrží pouze v Doksech, kde se setká nejen s vedením města, ale také s místními obyvateli a na závěr své návštěvy odpoví na dotazy novinářů při tiskové konferenci. Poté se Miloš Zeman přesune do Prahy, odkud večer zamíří na cestu do Číny.

Prezidentům dnešní program začne o poznání později než předchozí dva dny. Do Doks dorazí krátce před polednem. Nejprve se setká s představiteli města a poté, ve 12:20 vyrazí na náměstí Republiky, kde se setká s občany při debatě. Poté dojde na podpis prezidenta republiky do pamětní knihy města, dekorování praporu města pamětní stuhou a předání daru města. 

Na 15:30 je naplánována závěrečná tisková konference v kongresovém sále Hotelu Berg. Tím třídenní cesta Miloše Zemana po Libereckém kraji skončí.

Už v úterý prezident navštívil krajský úřad Libereckého kraje a obec Prysk u Kamenického Šenova, která se pyšní titulem Obec roku 2016 Libereckého kraje. Ve středu prezident zavítal do firmy Trevos v Turnově a do Jilemnice a Železného Brodu, kde debatoval s místními.

Foto Bezedný Frank

Štítky Miloš Zeman, Liberecký kraj, návštěva, Čína, Praha, Náměstí Republiky, Trevos, Prysk, Kamenický Šenov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední den prezidentské návštěvy v Libereckém kraji. Miloš Zeman zamíří ve čtvrtek do Doks  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.