Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: U radnice se opět sešli lidé nespokojení s prezidentem Zemanem a Andrejem Babišem

Také v Liberci se po týdnu opět sešli lidé nespokojení s vystupování prezidenta Miloše Zemana a také vicepremiéra Andreje Babiše. Přišlo jich o něco méně, asi dvě stovky. Během necelé hodiny se k současné situaci vyjádřilo několik řečníků a náměstím zaznělo také několik písní Karla Kryla.

„Nechceme Babiše, sorry jako.“ „Zemane, odejdi.“ Lidé ve středu v podvečer přišli vyjádřit svůj názor na současnou politickou situaci. Odmítli, že by byli podporovatelé premiéra Sobotky a nelíbili se jim ani další prezidentovy bonmoty.

Mezi řečníky zněly fráze například o směrování republiky prezidentem směrem na Východ a vadilo jim i chování hlavy státu. „Chci, abychom patřili do civilizované Evropy. S prezidentem souhlasím v tom, že lidé by se měli demokraticky vyjádřit ve volbách. Chci všechny poprosit, aby k volbám opravdu přišli,“ řekl třeba pedagog z jabloneckého gymnázia dr. Randy Libor Behúl.

Lucii Hrušové zase vadilo, že vicepremiér Babiš chce stát řídit jako firmu. „My pro vás nepracujeme, vy jste náš zaměstnanec. A já vám dávám padáka, pane Babiši!“ řekla.

Autoři | Foto

Štítky Andrej Babiš, Miloš Zeman, Karel Kryl, Liberec, Bohuslav Sobotka, Evropa, Hrušová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: U radnice se opět sešli lidé nespokojení s prezidentem Zemanem a Andrejem Babišem  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.