Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Anketa skončila. Mezi čtenáři Liberecké Drbny by ve druhém kole vyhrál Jiří Drahoš se 76 % hlasů

O tom, kdo bude po následujících pět let reprezentovat Českou republiku z pozice prezidenta, budeme oficiálně vědět až v sobotu, čtenáři Liberecké Drbny už ale svůj názor vyjádřili. Devět dní trvající facebookovou anketu ovládl Jiří Drahoš, který si vysloužil přízeň 76 % hlasujících.

Liberecká Drbna vytvořila anketu okamžitě poté, co bylo jasné, že do druhého kola prezidentské volby postupuje stávající hlava státu Miloš Zeman a jeho nejúspěšnější protikandidát Jiří Drahoš. Anketa byla tedy aktivní od soboty 13. ledna do neděle 21. ledna. 

Svůj názor za necelých 9 dní vyjádřilo celkem 2300 čtenářů. 564 čtenářů dalo hlas současnému prezidentovi Zemanovi, 1,7 tisíce zase Jiřímu Drahošovi, který si převahu udržoval po celou dobu trvání ankety.

Ta nejdůležitější a opravdová volba bude probíhat v pátek 26. ledna od 14 do 22 hodin a v sobotu 27. ledna od 8 do 14 hodin. Tak ať vyhraje ten, který je vašemu srdci bližší! 

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky anketa, prezident, Miloš Zeman, Jiří Drahoš, Drbna.cz, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anketa skončila. Mezi čtenáři Liberecké Drbny by ve druhém kole vyhrál Jiří Drahoš se 76 % hlasů  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.