Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Liberec za demokracii a slušnost. Kapela Meredith Hunter pořádá setkání u radnice

Pokud vám přijde, že kauzy spojené s předáváním státního vyznamenání překročily únosnou mez, pak vás nejspíš bude zajímat setkání před libereckou radnicí. To svolává liberecká hudební skupina Meredith Hunter a zve na něj všechny, podle nichž by Miloš Zeman už neměl být českým prezidentem.

„Pokud souhlasíte s tím, že události posledních dní související s plánovaným předáním státních vyznamenání a lokajským chováním předních představitelů naší vlády a prezidenta již jsou za hranicí demokratických principů, za něž v roce 1989 naši rodiče na Národní třídě zvonili klíčema, pokud již nadále nehodláte akceptovat, že prezident ČR nejenže rezignoval na veškerou slušnost a nerespektuje právoplatná rozhodnutí soudu, pokud jste také přesvědčeni, že prezident není důstojným reprezentantem občanů naší republiky, ale svým chováním ji naopak poškozuje, přijďte vyjádřit svůj nesouhlas,“ zvou Meredith Hunter na facebooku.

Ve čtvrtek odpoledne se u jejich události k akci hlásila více než stovka lidí. „Sejdeme se, je bezvadný, že to organizujete,“ píše například Věra. Jiní se obávají nízké účasti. „Bojím se, jestli někdo přijde...Liberec je v tomhle dost laxní a 50 lidí na náměstí se asi ve zprávách neukáže. My už přislíbili Staromák v Praze, takže jedem tam, kde to určitě bude vidět,“ napsala Barbora.

Akce se koná v pátek v 16 hodin.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, Meredith Hunter, Miloš Zeman, Česko, Národní třída, Facebook, Praha, hudební skupina, radnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberec za demokracii a slušnost. Kapela Meredith Hunter pořádá setkání u radnice  |  Politika  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.