Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Trochu jiné koblihy. Pravé americké doughnuty už si dáte i v Liberci

PR článek

Tohle v Liberci chybělo. Tradiční americké koblihy – takzvané doughnuty už si můžete koupit ve specializované prodejně v centru města v Revoluční ulici. Čekají na vás různé variace polev a posypů na nadýchaném těstíčku. V Lucky Doughnut vám také ve všem vyjdou vstříc a vyrobí vám doughnut přesně podle vašeho přání. Chcete ho větší? Nebo se vzkazem pro svou lásku? A co takhle jako dort na oslavu? Stačí se jen domluvit.

„Chtěli jsme tu mít kus Ameriky, kde mají doughnuty obrovskou tradici,“ vysvětluje Jana Masopustová, která v Liberci Lucky Doughnut otevřela. V obchodě prodává doughnuty podle vlastní originální receptury a nabízí jich celou řadu druhů.

A čím se vlastně doughnuty od českých koblih liší? Asi největším rozdílem je to, že uprostřed mají otvor na prst.  Navrch navíc patří nejrůznější polevy a také posypy. „Polevy máme ovocné, čokoládové a hodně oblíbená je nugetová. Doughnut navrch posypeme třeba kokosem, čokoládovými hoblinkami nebo mandlemi. Ale těch možností je nepřeberné množství,“ pokračuje Jana Masopustová, podle které zákazníkům rádi vyjdou vstříc při plnění jejich přání a na doughnut jim třeba vytvoří speciální nápis nebo vyrobí větší, či menší kousky.

Doughnuty si můžete sníst rovnou v prodejně, ale samozřejmě vám je zabalí s sebou. A co by to bylo za koblihu, kdyby k ní nebyla pořádná káva z místní pražírny. Aby byl dotyk Ameriky pořádný, k dispozici je i výběr amerických ledových i horkých čajů.

Ke stálé nabídce navíc v Lucky Doughnut vymýšlí nové druhy. „Měli jsme třeba Vánoční a naposledy Valentýnskou edici. Rádi se inspirujeme i u zákazníků, kteří nám sami říkají, jaké druhy by chtěli,“ říká majitelka obchodu, který otevřel v prosinci.

Pořádný doughnut mohou využít i firmy. „Zajistíme doughnuty na školení, jako odměnu zákazníkům za jejich věrnost nebo zaměstnancům za jejich skvělé výkony, na doughnuty dokážeme také dostat jakékoliv firemní logo,“ říká Jana Masopustová, dle které se její doughnuty hodí také jako zpestření sladkého koutku na oslavách, svatbách nebo teambuildingových akcích.

Objednat si doughnuty lze buď přímo přes Lucky Doughnut, nebo přes Dáme jídlo. Zaparkovat lze přímo před obchodem. Více o amerických koblihách v Liberci najdete na webu www.lucky-doughnut.cz.

Štítky kobliha, Liberec, obchod, Amerika, DámeJídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Schovánek

Radši bych si dal dršťkovou polévku nebo klasickou sekanou se salátem, než tohle!

Pondělí, 27. února 2017, 13:42Odpovědět

Trochu jiné koblihy. Pravé americké  doughnuty už si dáte i v Liberci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.