Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Lyžařská sezona na Ještědu o víkendu končí. V neděli se lyžuje zadarmo

Další teplé počasí už sjezdovky na Ještědu nevydrží, a tak se o víkendu v této zimní sezoně lyžuje naposledy. A provozovatel areálu si připravil příjemné překvapení – v neděli se bude lyžovat úplně zadarmo. V provozu je lanová dráha Černý vrch a vlek na F10. Poslední večerní lyžování pak proběhne v sobotu.

Zatímco zimní sezona končí, brzy začne ta letní. Zahájení je naplánováno na pátek 17. dubna. A připraveno je několik novinek.

„Jednou z nich je naučná stezka se zhruba deseti info panely, která bude mapovat zajímavá místa, historii, současnost a budoucnost areálu na Ještědu. Zajímavou možností jak poznat Ještěd a jeho okolí jsou i tři značené okruhy, začínající a končící u LD Skalka, vhodné jak k malému cyklo tak i pěšímu výletu pro méně náročné výletníky,“ uvedl ředitel skiareálu Jan Svatoš.

Pomalu se mohou připravovat i bikeři. „Pro bikery budou od 14. dubna připraveny a otevřeny tři tratě všech stupňů obtížnosti a pump track u dolní stanice LD Skalka,“ doplnil.

Aktuální info o provozu areálu sledujte na webu www.skijested.cz.

Autoři | Foto Skiareál Ještěd

Štítky Ještěd, Černý vrch, Jan Svatoš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lyžařská sezona na Ještědu o víkendu končí. V neděli se lyžuje zadarmo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.