Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do liberecké knihovny přijede na besedu naděje Evropy Dominik Feri

Nejmladší radní České republiky a také známá osobnost Facebooku. To je Dominik Feri, který v pondělí přijede besedovat do liberecké knihovny. Feri se právě nyní dostal do výběru německého magazínu Die Welt, který ho zařadil mezi jedenáct mladých politických nadějí Evropy.

Feri se stal teplickým radním v listopadu roku 2014, když mu bylo pouhých 18 let. Je členem politické strany TOP 09 a jedním z jeho hlavních cílů je získat pro politiku co nejvíc mladých lidí.

Hodně známý je i na sociálních sítích. Pro svůj vzhled, osobitý styl oblékání a aktivní přístup k sociálním sítím má velké množství fanoušků, ale i odpůrců.

Do Liberce ho na besedu pozval Parlament mladých. A protože se bude besedovat v knihovně, jistě přijde řeč i na jeho knihu Tak jsme lajkovali: Kterak přiložit prst na tep doby. „Své čtenáře se ve své knize snaží provést nepřehledným světem sociálních sítí,“ řekla mluvčí knihovny Michaela Valterová.

Beseda začíná v 15 hodin.

Autoři | Foto facebook Dominika Feriho

Štítky Dominik Feri, knihovna, Evropa, Česko, Facebook, sociální síť, Die Welt, TOP 09, Parlament České republiky, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do liberecké knihovny přijede na besedu naděje Evropy Dominik Feri  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.