Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Hasiče ocenili za dlouholetou službu. V obřadní síni dostali medaile za věrnost

Vždy před oslavami konce druhé světové války se v obřadní síni liberecké radnice sejdou hasiči. A rozdělí se pěkně podle toho, kolik let mají odslouženo. Patnáct z nich si tak převzalo medaile za věrnost III. stupně za deset let ve službě, sedm z nich má novou medaili za věrnost II. stupně. Součástí slavnostního aktu bylo také složení slibu nových hasičů.

„Všichni svou prací přispěli k dobrému jménu sboru, podíleli se na záchraně mnoha životů a mohou být zářným příkladem pro všechny nové členy sboru,“ uvedl ředitel HZS LK Luděk Prudil.

Podle primátora Tibora Batthyányho není práce hasičů jen povoláním, ale také posláním a životním stylem. „Jsem rád, že se tento slavnostní akt pravidelně koná v obřadní síni radnice, protože sem svým významem rozhodně patří. Všem dlouholetým hasičům chci poděkovat za jejich nasazení a mladým členům sboru, kteří dnes slavnostně skládají slib, chci popřát, aby měli stejné odhodlání a stejnou vytrvalost jako jejich úspěšní kolegové,“ uvedl primátor.

Autoři | Foto MML

Štítky věrnost, obřadní síň, druhá světová válka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hasiče ocenili za dlouholetou službu. V obřadní síni dostali medaile za věrnost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.