Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Před rýnovickou věznicí se scházejí fanoušci Jiřího Kajínka

Před rýnovickou věznicí se už čtvrtý den schází nejen novináři, ale také fanoušci Jiřího Kajínka, kteří očekávají například to, že jim podepíše fotografii nebo s ním krátce promluví. Jedním z příznivců Jiřího Kajínka je také pan Pavel, který do Rýnovic dorazil v neděli dopoledne. V rukou přinesl také fotografii s věnováním přímo od doživotně odsouzeného vězně.

„Mám tady kamaráda, kterého jsem poprosil, jestli by mi to nenechal podepsat s věnováním. Mám tušení, že tak za půl hodiny by to mohlo být,“ řekl novinářům muž, který se podle svých slov přihlásil do jedné televizí soutěže a Jiří Kajínek mu napsal, že mu přeje hodně štěstí, aby se do soutěže dostal. „Vypadalo to jako žert, ale skutečně je to jeho písmo,“ dodal.

Nejznámější český vězeň Jiří Kajínek strávil za mřížemi 23 let. Média na sebe upozornil útěkem z přísně střežené mírovské věznice. Zeman už dříve uvedl, že k milosti pro Kajínka připojí sedmiletou podmínku, "aby reagoval na některé obavy, že se bude mstít po svém propuštění z vězení". Podle průzkumu agentury Median pro Českou televizi souhlasí s milostí pro Kajínka 54 procent lidí, proti je 36 procent.

Foto Bezedný Frank

Štítky Jiří Kajínek, Rýnovice, Česká televize, Median

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Před rýnovickou věznicí se scházejí fanoušci Jiřího Kajínka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.