Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Přepněte na Dětskou televizi Liberec po čtrnácté

Zajímá vás, jak mladí lidé v Liberci vidí dění ve svém okolí? Přijďte do kina Varšava ve středu 21. června od 17 hodin. Uvidíte televizní pořady, které vznikly v letošním školním roce v Dětské televizi Liberec. Mladí autoři a autorky doprovodí své pořady průvodním slovem. Nepropásněte příležitost setkat se s nimi a osvěžit se jejich originálním pohledem na svět.

Dětská televize Liberec pomáhá dětem a mladým lidem s orientací v mediálním světě. Seznamuje je s tím, jak média zpracovávají informace a jak s nimi zacházejí. Podporuje vlastní tvůrčí činnost mladých, pomáhá v přípravě ke studiu na odborných školách a nabízí možnost zajímavého trávení volného času.

V DTV děti a mladí lidé mohou svobodně volit témata a náměty svých pořadů, nejsou nijak omezováni ve formě nebo způsobu zpracování svého díla. DTV je otevřená pro všechny ve věku 11 až 21 let se zájmem tvořit. Redakční rady se konají každou středu ve školním roce od 16:00 do 18:00 na adrese Kašparova 73, Liberec 25.

Štítky DTV, Liberec, televize, kino Varšava, Varšava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přepněte na Dětskou televizi Liberec po čtrnácté  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.