Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Úplně jiná chráněná dílna. To je Filipa

Běžné komerční zakázky, výrobky vysoké kvality, široká nabídka služeb na úrovni, konkurence zavedeným značkovým firmám – to je Filipa v roce 2017.

Klidně zahoďte své předsudky – chráněná dílna nemusí vyrábět jen keramické hrníčky, svíčky nebo pletené koše, nemusí fungovat jen proto, aby lidé s postižením neseděli doma, ale našli společenské uplatnění.

Filipa má sice status chráněné dílny, její výrobky a služby ale mohou konkurovat výrobkům a službám na volném trhu. Více než čtyři stovky zaměstnanců Filipy plní například zakázky pro světové firmy automobilového průmyslu, který si potrpí na vysokou kvalitu svých dodavatelů.

V šesti provozech nabízí logistický servis, produkují a kompletují kabelové svazky, ventilační jednotky, stavební objímky nebo vyrábí na míru palety, konstrukce, kontejnery z oceli a nerezu, ve své pestré nabídce má Filipa také strojní a ruční návlek korálků, laserové gravírování reklamních předmětů nebo kontrolu a balení různých produktů a náhradních dílů.

Filipa je na trhu téměř dvacet let a její růst a věrnost zákazníků dokazuje, že její partneři jsou spokojeni. Ale nejen špičková kvalita a cena jsou důvody pro výhodnost spolupráce s Filipou, je to i možnost využití náhradního plnění. Firmy s více než 25 zaměstnanci musí ze zákona zaměstnávat lidi se zdravotním postižením nebo spolupracovat s chráněnou dílnou, jinak jim hrozí ze strany státu finanční postih. Součinností s chráněnou dílnou firmy dávají práci lidem, kteří by ji hledali jen obtížně a navíc prokazují, že nejsou sociálně lhostejní ke svému okolí. Nabídkou náhradního plnění Filipa tak pomáhá firmám i lidem s postižením.

Tisková zpráva

Štítky chráněná dílna, Filipa, Liberec, práce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úplně jiná chráněná dílna. To je Filipa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.