Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbené bistro Street Pho oslaví své první narozeniny. Pro své zákazníky připravilo další novinky

PR článek

Liberecké bistro Street Pho už za dva měsíce oslaví první rok svého fungování. Pho na všechny způsoby, nudlový salát Bun Bo Nam Bo, vietnamská bageta Banh Mi, čerstvé letní závitky s krevetami, kuřecím a tofu. To všechno patří už deset měsíců mezi hlavní taháky autentického vietnamského bistra. V nabídce najdete od léta také Asia Burger, grilované Bun Cha a nebo čerstvé saláty.

„Snažíme se stále obměňovat jídelní lístek o autentická jídla, která děláme podle ověřených receptů,“ shrnul jeden z majitelů bistra Vladimír Wünsch. Podle něho si z novinek v jídelním lístku Liberečané oblíbili například zmíněný Asia Burger, který je vyrobený ze stoprocentního mletého hovězího masa z býka, které je uprostřed domácí máslové briošky, doplněné ledovým salátem, červenou a smaženou cibulí, bílou ředkví, koriandrem a pikantním dresingem.

Velké oblibě se těší také Bun Cha, tedy šťavnatý hanojský grilovaný bůček se třemi mletými karbenátky, kulatými rýžovými nudlemi Bun, ledovým salátem, koriadrem, perilou, mungo klíčky a omáčkou Nuoc Cham.

Kvůli velkému zájmu Liberečanů se prodloužila také otevírací doba bistra. V pracovní dny má vietnamské bistro otevřeno od 10:00 do 21:00, v sobotu pak od 11:00 do 15:00 a v neděli zavřeno.

Pro bistro Street Pho je specifická stoprocentní čerstvost surovin. Vývar na polévky Pho zakládají kuchaři každý den, žádné ze surovin nejsou zamražované a fritézy jsou v restauraci zakázané slovo.

„Respektujeme různé životní styly a proto v naší nabídce naleznete několik pokrmů, které jsou striktně dle veganské filozofie a obsahují pouze suroviny rostlinného původu. Navíc všechny naše pokrmy, kromě bagety, neobsahují lepek a jsou vhodné pro bezlepkovou dietu,“ podotkl Wünsch. 

A pokud nemáte zrovna cestu do centra města, konkrétně do ulice Na Poříčí, můžete si některé z téměř dvaceti jídel objednat domů skrze rozvoz DameJidlo.cz. Rozvoz po Liberci je za 39,- (cena dle ceníku Dámejidlo.cz) za jednu objednávku. Pokud si tedy například objednáte s kolegy jídla čtyři, zaplatíte rozvoz pouze jednou. Za balné za polévky Pho si ale zákazníci připlatí patnáct korun, u ostatních jídel 10,- Kč. Důvod je jednoduchý.

„Chceme zachovat autentičnost a kvalitu jídla, nemůžeme proto polévku jednoduše nalít do misky a poslat několik desítek minut putovat po Liberci. Například nudle a vývar balíme samostatně, aby se během cesty v polévce nerozvařily,“ dodal.

Pokud jste ještě nenavštívili vietnamské bistro, nyní je ta správná chvíle ochutnat novinky nebo vyzkoušet vietnamskou „klasiku“ polévku Pho, která zahřeje v přicházejícím podzimu.

Štítky Liberec, Street Pho, restaurace, jídlo, phở, bistro, salát, polévka, bageta, tofu, narozeniny, pokrm, hovězí maso, dresink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbené bistro Street Pho oslaví své první narozeniny. Pro své zákazníky připravilo další novinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.