Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

VIDEO: Tata Bojs a jejich píseň o Jizerské 50. V klipu si zahrál Ladislav Míka

Kapela Tata Bojs vydala staronovou píseň Pěšáci bílé stopy. Věnovaná je závodu Jizerská 50 a právě v Jizerkách se natáčel i videoklip. V něm si zahrál také slavný Ladislav Míka, který jako jediný člověk nechyběl na žádném z ročníků závodu.

„Jizerku máme rádi, před několika lety jsme v Liberci v rámci závodního víkendu hráli koncert a pamatuju si, že měl skvělou atmosféru. Ten nápad dát Pěšákům nový, zimní kabát se nám líbil a těšíme se, až novou verzi písně zahrajeme živě,“ řekl Milan Cais z Tata Bojs.

V klipu si kromě samotných členů kapely zahrál i jeden z nestorů bílé stopy, Ladislav Míka, který nechyběl ani na jednom z ročníků Jizerské 50. V roli komentátora se ocitl redaktor České televize, Pavel Čapek, který již několik let závody z Bedřichova skutečně moderuje.

Podívejte se na Pěšáky bílé stopy

Autoři | Foto JIzerská50

Štítky JIzerská 50, Tata Boja, Ladislav Míka, Jizerská padesátka, Tata Bojs, Jizerské hory, hudební skupina, Milan Cais, Pavel Čapek, Česká televize, Liberec, Bedřichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Tata Bojs a jejich píseň o Jizerské 50. V klipu si zahrál Ladislav Míka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.