Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Oprava Lesního koupaliště probíhá. Město chce s lidmi projednat, co s okolím

Možná ještě letos by se mohlo začít napouštět Lesní koupaliště. Oprava vany je v plném proudu a město teď zve obyvatele Liberce, aby se přišli vyjádřit k dalším etapám projektu – obnově areálu Lesního koupaliště a také k tomu, jak by měla vypadat Tichá cesta a její okolí. Projednávání se koná ve středu 27. září od 17 hodin v malém sále Lidových sadů.

Už před prázdninami proběhlo první veřejné projednávání. Tehdy, ale došlo k nepochopení. Zatímco zástupci města přišli projekt představit, většina lidí dorazila s tím, že se bude teprve diskutovat o tom, zda a jak by vůbec mělo koupaliště fungovat.

Přesto vznikla řada návrhů, které město do projektu zahrnulo a právě na blížícím se projednávání je chce představit. Zároveň ale do finální podoby mohou lidé zasáhnout. „Abychom mohli pokračovat dál, a uvolnit z prostředků města Liberec dostatek financí na kompletní obnovu okolí, potřebujeme znát Váš názor na návrh dalších etap,“ zve ekonomický náměstek Jan Korytář.

Podle něj by po úpravě areálu měla navazovat další etapa projektu. Ta se bude týkat Tiché cesty, která vede od koupaliště směrem k ZOO.

Autoři | Foto MML

Štítky Lesní koupaliště, Jan Korytář, Liberec, koupaliště, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava Lesního koupaliště probíhá. Město chce s lidmi projednat, co s okolím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.